100. Karácsonyi Shadow box

Szerző: Ranga Sophie

Hihetetlen, de három éve szeptemberben jelent meg az első bejegyzésem a Nőicsizma blogon. És még hihetetlenebb, de ez idő alatt összesen száz alkotással igyekeztem alkotásra ösztönözni benneteket J

A jubíleumi alkalomra szánt fotóim eddig háromszor kerültek kinyomtatásr, mert minduntalan elkeveredtek (azt hiszem Véda keze van a dologban, tekintve, hogy az egyiket pl. az oviba vitte, mint ”családi fotót” 😀 ) A legutóbbi fénykép utáni kutakodásom pedig oda vezetett, hogy kezembe akadt ”ez-az” … hiába a másnapi vizsga és a vacsoráért kiáltó gyerekek, én csak scrapbookoztam!

Bevallom, régen nem voltam oda a shadow boxokért. Értetlenül figyeltem az ilyen alkotások születését 😀 Aztán megszállt valami rejtélyes vágy és vettem a Nőicsizmától. Kettőt is. Hónapokig várt türelmesen a fiókban, míg eljött a napja, hogy az ultracuki, eredetileg a December Daily-hez rendelt karácsonyi holmikkal elészítsem életem első shadow boxát! Juhhhú! Jelentem, kifejezetten élveztem cicomázni a kis polcocskákat!

A lányokól a képeket anyukám születésnapjára szánt minihez készítettem. A legnagyobb fakkot nem töltötte kis, így alul-felül hozzávarrtam egy-egy papírt. Ezt az egészet egy kis eltartással ragasztottam a keretbe. A kisebb részekbe a ”Vattacukor” alkotócsomag kivágataiból válogattam figurákat, meg kis üvegcsét töltöttem meg csillámporral, flitterekkel. A kis házas részbe a mini ”hóglyókat” a falra ragasztottam, illetve damilra felfűzve lógattam le.

Évek óta mindig lemaradok a karácsonyi készülődéssel. Az adventi naptár a bontás előtti órákba készül el, a koszorún a második gyertyával kezdünk, de idén nem csak a koszorú került időben az asztalra (na jó, az a tavalyi feltúrbózva), hanem ez a cukiség is dísze a lakásnak! 

Felhasznált anyagok:

Vattacukor alkotócsomag

December

Csillagos égbolt

Karácsonyi koszorú

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!