Pohárjelölő

szerző: Ranga Sophie

Az idei volt a második alkalom, hogy Emília lányom szülinapján kerti mulatságot tartottunk. Az ügyes szülők szerintem vagy máshova, vagy kisebb létszámban szervezik az óvodás korúaknak az ilyesfajta eseményeket. Nekem viszont most sem volt szívem lefaragni a 12 fős létszámból.

Tavaly kalózos buli volt, idén királylányos-lovagos. Ennek megfelelőlen már hetekkel előtte elkezdtük a készülődést: a fiúknak pajzsot, kardot, a lányoknak koronát vágtunk ki kartonpapírból, amiket ők maguk díszíthettek (a fiúkat mondjuk ez a rész különösebben nem hatotta meg, ellenben egész délutánra lekötötte őket a felszerelés 🙂 )

Ezeken kívül készültem még pár aprósággal, ilyen volt például a pohárjelölő is. Hosszasan nem tudok írni róla, mert az elkészítése annyira kézenfekvő. Vettem kisebb méretű csipeszeket, Emi pedig kiválasztotta a neki tetsző NCSD chipboardokat. A csipeszekre színes dekortapaszt ragasztottam, erre kerültek a natúran hagyott csipik.

IMG_9384.1 IMG_9387.1 IMG_9393.1 pohárjelölő

A gyerekek annyira cukik voltak, mert olyan komolyan vették a dolgot, hogy végül tényleg csak annyi papírpohár ”fogyott” amennyien voltak! Gondoltam a muri végén mindenki elviheti a magáét, de elfelejtettem… végül is nem baj, hosszú még a nyár…

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!